Mukava olla mukana mielenkiintoisissa someprojekteissa

2011-05-22T20:36:24+03:00

Kevätkauden aikana olen ollut mukana lähes kaikissa SomeTime2011-tapahtumaa valmistelevissa palavereissa ja 10.-11.6. Aalto Design Factoryssa Otaniemessä järjestettävässä tilaisuudessa liikkunen videokameran kanssa osana etäosallistujia tukevaa "Task Forcea".

On ollut inspiroivaa seurata, miten homma on kehittynyt täysin itseorganisoituvasti. Ilmoittautuminen ilmaiseen tapahtumaan on hyvässä vauhdissa ja näyttää siltä, että katto, 250 osanottajan maksimimi hyvinkin saattaa tulla täyteen.

Alla Task Force -aktivisti Toni Nummelan tuore SomeTime-trailer.

Toinen mielenkiintoinen hanke, jossa olen loppukevään aikana ollut mukana on "Swing to win": uudenlainen oppimisen ja voittamisen konsepti. Olen mukana SWINGengage-tiimissä, joka ideoi ja kehittää sosiaalisen median "pöhinää" ydinprojektin ympärille. Projekti alkaa näkyä netissä isommin kesän jälkeen.

Kommentit