Sormitietokoneen sormeilua

2011-02-13T19:11:32+02:00

Otin runsas viikko sitten pöytälaatikkoon viime lokakuussa jääneen, Amazon.de:stä ostetun WeTab 3G:n uudelleen käyttöön, kun Jouni Junkkaala MikroPC:stä kyseli josko minulla vielä on ko. laite ja voisin tehdä siitä pikku esittelyjutun.

Sain myös Applen iPadin sormeiltavakseni, mikä olikin hyvä juttua ajatellen, sillä kumpaakaan tablettia (tai Helsingin Sanomien mukaan sormitietokonetta) tai muutakaan vastaavaa en ole käyttänyt käytännössä lainkaan.

WeTab jäi nimittäin viime lokakuussa pöytälaatikkoon siksi, että ensimmäisissä käpälöinneissä olematon akunkesto ja ajoittain tunnoton kosketusnäyttö tappoivat varsin tehokkaasti muuten vaikuttavien teknisten ominaisuuksien lupaaman wau-efektin.

Akunkesto tuntui olevan tuoreimmillakin varusohjelmistoilla edelleen iso ongelma, eikä kosketusnäytön tunnottomuuskaan ole ohjelmistopäivityksistä huolimatta poistunut.

Yritänkin saada WeTab GmbH:sta puristetuksi jotain selitystä ongelmiin. Ja raportoida mahdollisista vastauksista sekä niiden hyvien teknisten speksien käytännön toimivuudesta lähiaikoina lisää tähän blogaukseen.

Kommentit