Signaaleja softabisnekselle

2010-11-09T00:42:01+02:00

Viime viikolla kävin Paikkatietomarkkinoilla ja Symantec Technology Dayssa ja tein siis kummastakin tapahtumasta pikku jutunkin Tietoviikko.fi:hin. Niiden lisäksi ilmestyi lounaspöytäkeskustelun ja -demoilun tuloksena syntynyt juttu ohjelmistoalan startup-yritys Osumus Recommendationsin oppivasta ohjelmaoppaasta, skimm.tv -palvelusta.

Perjantaiaamuna vietin muutaman tunnin Tekesin Pasilan toimitalossa signaalisessiossa, jonka aiheena oli "Ohjelmistoala muutosten kourissa". Se oli esitapahtuma 16.11.2010 järjestettävälle Software 20/20 -tapahtumalle. Ja kuten tavakseni it-alan tapahtumissa on jo tullut, digivideokameran 16 gigan kortille tarttui jonkin verran kuvaa.

Software 20/20 -tapahtuman järjestäjät ovat muuten ottaneet sosiaalisen median sen verran tosissaan, että tapahtumalla on omat sivunsa niin Facebookissa kuin LinkedInissäkin. Ja tapahtumasivuillahan on YouTube-videot viemässä tunnelmaan. Olen itsekin seuraamassa, onko meno paikan päällä yhtä letkeää. Ensin kuitenkin tällä viikolla mm. OpenMind 2010:ssä ja Tieken eBusiness Forumin syysseminaarissa.

Kommentit