Kahden kirjan päivä tänään

2010-11-08T14:03:09+02:00

Toinen tuli postissa, kiitos @Tuija Aalto: Löydy - Brändää itsesi verkossa. Pikavilkaistuna näytti sellaiselta, että kannattaa varmaan käydä läpi. 

Toisen kirjan, Macrowikinomicsin, tilasin Amazonista katsottuani Matti Lintulahden blogin kautta Don Tapscottin esityksen Zeitgeist Europe 2010:ssä toukokuussa.

Noita paperisia kirjoja sitä tulee vain tilatuksi ja ainakin pikku hiljaa luetuksikin, vaikka olen pitkälti samaa mieltä kuin Janne Gallen-Kallela-Sirén TEDxHelsingissä viime viikolla: alfabeettisen lukutaidon merkitys vähenee ja audiovisuaalisen lukutaidon merkitys puolestaan oleellisesti kasvaa.

(Aktiivisessa lukuvaiheessa on tällä hetkellä kaksi kirjaa: David Allenin Making It All Work ja Stephen R. Coveyn 8th Habit. Kummankin "1. osat" on luettu, Allenin Getting Things Done ja Coveyn The 7 Habits of Highly Effective People. Että enää ei puutu kuin riittävä soveltaminen...)

Kommentit