Mikähän paikka tässä lajissa pettäisi

2010-10-23T00:46:40+03:00

Olen kesän ja syksyn aikana raportoinut Qaikun #voimatreeni -kanavalla kuntosali"treenin" esiinkaivamista vanhoista ja vähän uudemmistakin vaivoista, joiden takia parhaillaan on harkinnassa itselleni täysin uuden lajin eli kahvakuulaharjoittelun aloittaminen. Tai ainakin kokeilu.

Torstaina Slushista Kaapelitehtaalta lähtöä tehdessäni huomasin kuitenkin mielenkiintoiselta näyttävän kyltin: "Suomen Avoimet Aivourheilukisat 2010 kisatoimisto".

Pakko oli käydä pikaisesti vilkaisemassa. Kisakonttorin esittelijättäriltä tulin kysyneeksi, että ei kenelläään ole mitään sitä vastaan, että otan muutaman valokuvan - ja eivätkös he hakeneet paikalle Pää-Aivon eli Reidar Waseniuksen. Joka ei tosiaankaan kieltänyt kuvaamasta.

Slushin, Alternative Partyn ja Aivourheilukisojen ajaksi Kaapelitehtaalle on pystytetty aivokuntokeskuksen malli. Niin, ja kisaan voi ilmoittautua paikan päällä, samalla kun tutustuu aivokuntosaliin ja sen oheispalveluihin.

Sen verran tulin muuten itse viime TEDxHelsingissä Reidar Waseniuksen aivobic-jumppaa kokeilleeksi, että voin vinkata: todennäköisesti Mensan jäsenyys tai kova rankkaus shakissa ei anna mitään etua aivourheilukisoissa. Henkistäkään.

Mutta minkähänlaisia vammoja ja minne moisessa lajissa voisi saada...

Edit 24.10. 10:05: Tv- ja lehtijuttujen (esim HS s.A15) perusteella Mensa-kyvyistä olisi ehkä kuitenkin ollut apua.

Kommentit