Kesä loppuu, sapatti loppuu...

2010-08-12T13:29:02+03:00

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Mutta onhan tässä pitkitettyä ja yhdistettyä kesä-, oma-, opiskelu- ja sapattilomaa jo pidettykin eli 15.6.2009 alkaen. Ja täytyy sanoa, että hyvää on tehnyt.

Vähitellen on nyt sitten tarkoitus aloittaa ns. tuottava ja tavoitteellinen toiminta.

Siihen avuksi/alkulaukaisuksi olen mennyt ilmoittautumaan ensimmäiseksi caseksi LinkedInin "Sosiaalisen median strategiat" -ryhmässä. Eli siellä mietitään minulle ja yritykselleni harjoitusmielessä... no, sosiaalisen median strategiaa. Ryhmän kuvaus löytyy sen perustaneen Eve Holopaisen LadyWebbin sivuilta.

Yritin kyllä peruakin caseksi ilmoittautumiseni, kun aika monet some-palvelut kuitenkin ovat minulle aika tuttuja, mutta Eve ei ottanut perumistani vastaan. Ja ainakin siinä mielessä sovin caseksi, että mitään strategiaa minulla ei ole some:ssa koskaan ollut enkä ole some-palveluita pyrkinyt ammatillisesti tai bisnesmielessä koskaan hyötykäyttämään.

Sitten viimeisen on sosiaalisen median ympyröissä muun muassa tullut saaduksi #Mysteerikirja, vietetty Qelluntaita ja pidetty miittiä Tuuliossa. Tänään Mysteerikirja saanee uusia merkintöjä DQ-miitissä. Ja huomenna aletaan taas miettiä, miten pistetään asioita ja tekemisiä järjestykseen #GTD- eli Getting Things Done -miitissä.

Vielä on vähän auki, tapahtuuko Friendtrepreneur-Ystäväyrittäjyys -ryhmän Helsinki-palaveri huomenna - ja jos, ehdinkö siihen mukaan.

Tästä se kuitenkin ja joka tapauksessa lähtee:-)

PS. Vain puutarhanhoito on tärkeää -osastolla tulkoon sentään mainituksi kesäinen parveketomaatinviljelys.

EDIT - 26. elokuuta 2010 - 16:10:

Päätin sitten kesken jo alkaneen Infocrea Oy:n somestrategia-keskustelun, heti startin jälkeen, vetäytyä casenaolosta ja lukea vielä pari tuoretta Journalism Next -tyyppistä kirjaa ennen some- tai muidenkaan strategioiden julkista avaamista - edes runsaan sadan jäsenen LinkedIn-ryhmässä. Vaikka ehdinkin vajaassa viikossa saada keskuteluissa ihan maittavaa ajatuksenruokaa.

Kommentit