Google Buzz tuo uutta pöhinää somesceneen

2010-02-13T17:55:22+02:00

Viikon loppupuolella alkoi pöhinä Buzzista, Googlen lanseeraamasta Facebookin ja Twitterin tappajasta. No, ehkä Google ei itse sitä noin suoraan ilmaissut, mutta joku kuitenkin.

Itse olen nyt vasta muutaman päivän ottanut silloin tällöin tuntumaa Buzziin, enkä vielä edes jumpannut sitä toimimaan N900:ni kanssa, vaikka sekin kuulemma onnistuu (Buzzissa saadun vihjeen perusteella; täytyy kokeilla paremmalla ajalla). Lähes ensimmäisten kokeiluiden perusteella kävin kuitenkin  jo lisäämässä sen tuonne yhteystietoihini, ja tänään jo julkitoin uskoani Buzziin hieman julkisemminkin - tai ainakin Buzzissa.

Wave ei samanlaista koukuttavaa wau-tunnetta saanut aikaan kuin Buzz, mutta jos ja kun se integroituu niin Buzziin ja Gmailiin kuin Docseihin ja Bloggeriinkin yhtä luontevasti kuin Buzz Gmailin, niin wau wau.

Kommentit